Vitajte na našom webe
27.05.2014 08:03
Milí priatelia, návštevníci tejto stránky!
Rozhodol som sa vytvoriť vlastnú webovú stránku, aby som mohol rýchlejšie reagovať na život v našom malom spoločenstve pri gréckokatolíckej kaplnke Povýšenia sv. Kríža v obci Šarišské Michaľany. Udalosti doplnené fotografiami alebo iným materiálom aj z vlastného života i mojej rodiny budú, myslím, prospešné všetkým návštevníkom.
Všetkých Vás srdečne vítam na tejto stránke a verím, že budete so mnou spolupracovať pri zveľadení publikácie nášho života v spoločenstve
Úvodná stránka
26.12.2018 10:59
Milí návštevníci tejto stránky !
V úvode nášho pozdravu by sme chceli Vás osloviť výrokmi sv. Otca...
—————
24.12.2017 11:06
Roste nebesia z výsosti......
Narodil sa Kristus Pán.......
Narodenie tvoje, Kriste, Bože náš, prinieslo svetu svetlo múdrosti !
To svetlo nech Vás ožaruje v týchto požehnaných dňoch a Jeho láska i požehnanie nech Vás sprevádza po celý rok 2018.
Želá rodina Fedorova.
—————
30.10.2017 08:35
V jednom posolstve nám Panna Mária hovorí: „…Dnes vás chcem pozvať, aby ste sa denne modlili za duše v očistci. Každá duša potrebuje modlitbu
a milosť, aby prišla k Bohu a k Božej láske. A tým aj vy, drahé deti, získate nových orodovníkov, ktorí vám pomôžu v živote pochopiť, že...
—————
10.10.2017 09:11
Na pozvanie správcu farnosti Varhaňovce JuDr. Mgr, Rastislava Bruzdu a starostky obce zúčastnil som sa odpustovej slávnosti k úcte Ochrany Presvätej Bohorodičky (Pokrov) 8. októbra 2017. Pri tejto príležitosti si veriaci obce pripomínali 180. výročie postavenia chrámu spomínanej patronácie....
—————
—————
13.05.2017 18:16
Hlas duše – Rádio Mária bude znieť už aj v slovenčine
Rádio Mária, ktoré od 13. mája bude vysielať už aj v slovenskej reči, poskytuje svojim poslucháčom duchovný pokrm, sprevádzanie, útechu a radosť. Vo vysielaní sa modlí spolu s poslucháčmi a napomáha lepšie osvojenie si...
—————
07.02.2017 10:14
V januári toho roku (31.) som si pripomenul 30. výročie mojej kňazskej
vysviacky. Chcel som svojmu Veľkňazovi poďakovať za dar kňazstva v tichosti. Veriaci a o. dekan Slavo ma prekvapili v deň Stretnutie Pána (2.2) milou gratuláciou a vhodnou dekoráciou ako vidieť na priloženej...
—————
24.12.2016 09:38
vidím: Nebo, jaskyňu a Pannu ako trón z cherubínov, i jasle, kde spočíva Kristus, Boh, ten, čo ho svet obsiahnuť nemôže.
Vrúcne ho oslavujme.
(Irmos sviatku)
Lásku, milosť a pokoj, ktoré len Ježiš prináša, teraz i cez celý nový rok 2017,
želá
rodina...
—————
20.11.2016 10:38
Kde kraľuje Kristus !
Pozrime, veriaci, kde kraľuje Kristus: * V jasliach spočíva ako na tróne * a udeľuje svetu pokoj. * Na Golgote visí na dreve * a víťazí nad zákonmi prírody. * Na oltári prebýva s nami v Eucharistii, * tichý a pokorný srdcom. * Na nebesiach sedí po pravici Otcovej * a vládne...
—————
29.10.2016 16:33
„Modlitba má obrovskú moc a vyvoláva reťazové reakcie dobra, ktoré sú silnejšie ako reakcie atómovej bomby. Modlitba, ktorú mám najradšej, je modlitba svätého ruženca. Preto pri mnohých svojich zjaveniach vás prosím o túto modlitbu. Spájam sa s tými, ktorí sa ju modlia, prosím o ňu dôrazne a s...
—————